Billige fliser til boligen – disse flisetyper, skal du overveje

Nye fliser kan gøre meget for din bolig og løfte omgivelserne omkring dit hus til et helt nyt niveau. Er dine nuværende fliser triste og tilgroede, vil du med garanti opleve en enorm forandring, hvis du vælger at anlægge nye fliser. Der er flere elementer, som du kan fokusere på for at skabe merværdi for din bolig. Om du ønsker kun at fokusere på et eller flere af de omkringliggende arealer, er det vigtigt også at tænke på sammenspillet mellem indkørsel, indgangsparti, terrasse og stier. Vi guider dig her til de bedste billige fliser, der kan løfte din bolig uden at pengepungen lider større nød.

Soldaterfliser i rå beton til indkørsel og indgangsparti

Indkørslen er det første, der byder velkommen til din bolig – og et godt førstehåndsindtryk kan give en varm velkomst hos dig, og en forventning om, hvad der også venter indvendigt i din bolig. Men det er vigtigt, at du i indkørslen vælger nogle fliser, som kan holde til en belastning fra personbiler. Her er de stilsikre Soldaterfliser et oplagt valg. De er klassiske og simple, og kan fås i en passende tykkelse på 8 cm, som kan holde til belastningen fra den trafik, der dagligt vil være på din indkørsel. Soldaterfliserne er klassiske grå fliser i rå beton, der findes både i kvadratiske og aflange mål. Fliserne er væsentligt større end almindelige belægningssten, og giver et minimalistisk og stilrent udtryk. Ønsker du kvadratiske fliser, findes Soldaterfliserne i målene 90 x 90 cm. Fordelen ved at vælge så store fliser, foruden et roligt og enkelt look, er mængden af ukrudt. Arealet af fuger bliver væsentligt formindsket ved at vælge store fliser, og når mængden af fuger formindskes, nedsætter du samtidig risikoen for at frø kan lægge sig i fugerne og danne ukrudt. Soldaterfliser er desuden fremstillet med to lag beton, hvor det øverste er mere fint og giver en mere tæt overflade, der gør, at snavs og smuds har sværere ved at sætte sig fast.

Gangsti i granitlook med TrendLine

Soldaterfliser kan også lægges som gangareal fra indkørsel til hovedindgang, f.eks. i et andet format. Her kan du med fordel vælge fliserne i målene 45 x 90 cm, for at give illusion om retning og dynamik. Er du i stedet vild med granitlokket og ønsker nogle fliser, der bringer associationer til mørk natursten, er flisen TrendLine et perfekt valg. TrendLine er en sort betonflise, men med et granitlook som overflade. Med valget af denne flise, får du således en flise med betonens robusthed – og pris – sammen med granittens smukke look. TrendLine findes i fire mål, f.eks. 40,5 x 60,5 cm.

Fliser til en hyggelig sommerterrasse

En ny terrasse behøver ikke være særlig dyr, og der findes et stort udvalg af fliser til terrassen, som du kan vælge mellem. Nye fliser kan skabe et helt nyt udeliv, bidrage til hyggelige sommeraftner på terrassen og give fornyet lyst til at plante krukker, grille og bruge terrassen mere aktivt. Vil du have et eksklusivt, og stilrent look, uden at det skal koste en bondegård, er Flisen Sort ”Plus” måske nået for dig. Flisen har en intens sort farve, som kan stå i flot kontrast til dit hus. Flisens coating er specialfremstillet og ekstra smudsafvisende. Fortrækker du i stedet en lys og mild terrasse er flisen SoftLine det rigtige valg. SoftLine findes bl.a. i farven lys sand, og er en såkaldt vådstøbt flise. Netop denne vådstøbning af betonflisen, giver en blød og glat overflade, som er yderst behagelig selv for bare tæer at gå på. Der findes desuden trappetrin i samme serie, så du kan føre looket helt ud, hvis terrassen ikke er i samme niveau som haven eller andre omkringliggende arealer. 

Mere inspiration og vejledning om billige fliser

Du kan få meget mere inspiration til nye billige fliser, men også hjælp og vejledning om hvad du skal huske, når du skal anlægge en ny belægning på siden easy-stone.dk. Her kan du f.eks. også se et overblik over hvor meget stabilgrus og afregningssand, der kræves for at anlægge ny belægning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *