Dette skal du være opmærksom på inden du køber en sofa

sofa

At købe en sofa er en stor investering. Ingen behøver den frustration og beklagelse, der kommer fra et forhastet og dårligt gennemtænkt køb. En god sælger vil forstå og hjælpe dig med at finde den rette sofa, der er bedst egnet til dine behov.

De mest vigtige ting at overveje, er kvalitet og komfort, især hvis du planlægger at bruge nogen tid på din sofa.

Den bedste leder sofa i hele verden kan ikke måle sig med den mest komfortable. Derfor er du nødt til at prøvekøre en før du køber, bare den måde, du ville prøvekøre en bil.

Her er hvordan man griber det an.

Tag dig god tid

Giv dig selv masser af tid, når du forsøger ud en sofa, så du kommer til at kende den. Blot få sekunder af hurtigt plopping ned på en ikke vil fortælle dig meget om det. En god sælger vil forstå og ikke genere dig, mens du forsøger på forskellige sofaer for størrelse. Du har brug for at få en forståelse af, hvordan det føles, når du bor sidder på det i et stykke tid.

Test forskellige stilarter

Test mange forskellige stilarter, og sørg for at afprøve dem på en måde, du ville bruge en sofa derhjemme. Kan du lide at sidde med benene krøllet op? Kan du lide at ligge ned på det? Føler du dig lykkeligst sidder i midten?

Overveje højden og dybden af ​​sædet. For højere mennesker, er det bedst at have dybere sæder.

Hvis du har svært ved at stige fra en siddende stilling, så prøv en fladere sæde.

Når du sidder ned på en sofa at prøve det, tage hensyn til højden og fornemmelsen af ​​ryggen så godt. Foretrækker du en stram-back sofa eller en med løse hynder? Prøv alle de forskellige pude konfigurationer for at se, hvor man føler rigtigt.

Husk at tage dine sko, før du placerer dine fødder på en sofa i en møbelforretning, hvis det er din møde stil.

Test forskelligt fyld

Enhver person er forskellig i, hvad de anser for at være behagelige. Nogle vil gerne have en sofa, de kan synke ned, mens andre foretrækker en fastere sæde. Hvilken en kan du lide? Prøv at sidde på forskellige fyld til at vælge det niveau af fasthed eller blødhed, som du kan lide.

Overvej om du vil have det samme niveau af blødhed eller fasthed i sæde og ryg. De behøver ikke at være den samme.

Afprøv forskelligt stof

Hvert stof kommer til at føle sig anderledes, og det vil tilføje i en meget anderledes måde at den samlede fornemmelse af en sofa. Du kan lide udseendet af kraftigt strukturerede stof, men kan du lide fornemmelsen af ​​dem? Har en overflade føler for glat? Kan du lide den lyd læder gør, når du flytte din vægt på det?

læder sofa

Sid på forskellige stoffer længe nok indtil du finder en, der er rigtige for dig. Dette er især vigtigt, hvis det kommer til at være “i sofaen,” at speciel en, der bruges hele tiden.

Ved test for stof, bør du også kontrollere, om det rynker let eller strækninger. Hvis det rynker let, vil det være vanskeligt at opretholde sit udseende i lang tid. Stålsøjlerne stof vil gøre det ser nedslidte meget hurtigt.

Separator image Posted in Stuen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *