Et par gode råd om at optage lån

lån i boligen

Nogle gange kan det bare være lidt svært at få det hele til at køre rundt, og har du egen bolig kender du helt sikkert til den udfordring, med både udgifter til bolig, mad og diverse andre indkøb, samtidig med at man en gang imellem også gerne vil have mulighed for at gøre noget ekstra for sig selv, som f.eks. en fed rejse. Skal du optage et lån, for at få dette til at gå op i en højere enhed, skal du tænke dig godt om, og dertil er der her et par gode råd.

Spar op hvis muligt

Først og fremmest er det vigtigt at huske, at det helt sikkert er bedst for din økonomi at droppe lånet og i stedet bare spare op. Det kan nemlig ende med at være en meget dyr affære at låne penge, da f.eks. renten kan give dig problemer.

Rente fælden

Vælger du alligevel at optage et lån, er det vigtigt at du er opmærksom på, at renten på langt de fleste lå godt kan stige. Du skal derfor være forberedt og ikke snyde dig selv ved at forberede dig på en meget lav rente, som så lige pludselig ændre sig.

Hav noget i baghånden

En god ide er det også, altid at have lidt ekstra penge i baghånden til de uforudsete udgifter, bare for en sikkerhedsskyld. Disse penge kan du finansierer, ved bare at trække et par hundrede kroner fra din månedsløn hver måned, hvilket så langsomt vil bygge sig op til en god forsikringsopsparing.

Lånet i sig selv

Når det så kommer til en lånemulighed, er det vigtigt at du ikke kun kigger på ydelsen, da denne kan snyde ved at være meget lav, men så har den ulempe, at det er fordelt over meget lang tid, så du ender med at betale et stort beløb alligevel. Tænk også dine behøv grundigt igennem, så du ikke låner til noget os du egentlig ikke har brug for. Tjek også sider som f.eks. Quik-laan.dk, for at finde lån uden renter, og sammenlig altid lånende med andre udbydere, for at finde det bedste til dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *