Forskellige stilarter til hjemmet

 

Når man skal til at indrette sit hjem, og gerne vil have et nogle lunde sammenhængende tema, kan det være svært og uoverskueligt at finde ud af, hvordan man skal indrette det. Derfor er der her nogle overordnede stilarter, som man kan tage udgangspunkt i, hvis man nu selv skal til og indrette sit hjem efter tema.

Rå og rustik

Den første stilart er den rå og rustikke. Her er der fokus på at holde det råt, og holde det sejt. For at gøre dette kan man indrette sit hjem med materialer af stål, jern og træ. På denne måde får man nogle fede kontraster, hvor man har elementer fra den rå stilart. Her kommer ens hjem måske også til at se lidt mørk og dyster ud, men fedt bliver det også!

Ens hobby

En anden slags stilart man kan indrette sit hjem efter, er ens hobby. Fx hvis man nu er helt vild med biler, kan man have elementer af ens yndlingsbiler rundt omkring i huset. Fx hvis man nu selv står og skal til at købe sig en bil via fx flexleasing, kan man tage hen til autoværkstedet og se om de har nogle brugte materialer man kan få med sig hjem. Måske står du og tænker hvad er flexleasing, men det er simpelthen en metode der gør det nemmere at afbetale sin bil. Ligesom med splitleasing.

Sort/hvid

Gennem modernisering vælger mange at indrette deres hjem efter kun sort og hvide farver, for at skabe kontraster i hjemmet. Ved kun at have sorte og hvide farver, får ens hjem et look af renhed, minimalisme og orden. Dog er man så også begrænset med de ting man skal købe, hvis man nu finder et vildt fedt item i en farve, der ikke passer ind.

Farverigt

I modsætning til forrige stilart, kan man også vælge at gøre det stik modsatte. Nemlig at tilsætte en hel del farver til hjemmet, som får ens hjem til at se meget livagtigt ud. Dog kan det også hurtigt se alt for rodet ud, men hvis man nogle lunde har en orden over ens indretning, kommer det nok til at gå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *