Giv din bil tag over hovedet

Står din bil ude i regnen, og kører den i tide og utide i al slags vejr? Din bil hjælper dig fra A til B og gange med et smut fordi C. Den er der altid for dig.

Fortjener din bil ikke det bedste, når den holder stille? Det synes vi. Din bil fortjener at stå i ly i en carport eller garage, hvor den altid er klar til at køre dig ud i verden. Selvom der er tid og omkostninger forbundet med at bygge en carport eller garage, er der flere fordele, både du og din bil kan drage nytte af.

Derfor vil din bil elske at komme i ly

Din bil vil takke dig for at skabe en overdækket holdeplads til den enten ved hjælp af en carport eller en garage. Bilen vil stå i ly for vind og vejr, og den behøver derfor ikke at blive vasket nær så ofte, da den kun få skidt og snavs, når den kører på vejene.

Du slipper for at fugle flyver over din bil og efterlader en lille overraskelse til dig, der pludselig kræver en bilvask. Det er endnu en grund til, at din bil ikke skal vaskes nær så ofte.

Når din bil får lov at stå overdækket, når den bare står der hjemme, er der mindre risiko for at undervognen ruster. Din undervognsbehandlingvil derfor holde længere, hvilket din bil vil sætte stor pris på. Du slipper derfor også for at rende til mekaniker i tide og utide for at få lavet en ny undervognsbehandling.

Det får du ud af det

Hvis du vælger at få lavet en carport eller en muret garage, er det ikke kun din bil, der får en masse fordel. Du får også en portion fordele med i købet. Med en carport eller garage får du mulighed for opbevaringsplads.

Det kan enten være et skur tilknyttet til carporten eller garagen eller plads til opbevaring inde i selve carporten elle garagen.

Her kan du opbevare sommerdækkene eller vinterdækkene. Det kan også være her du opbevare forskellige værktøj eller havegrej, der kan hænge eller stå op af væggen. Mulighederne er mange, og du kan opbevare lige det du synes.

Det kan være en fordel at give ekstra plads til cyklerne. På den måde står din cykel altid i tørvejr og du skal ikke brokke dig over et vådt sæde, når du står og har travlt. Din cykel har også bedre af at stå i et overdækket område, når den ikke bliver brugt, da den ikke ruster lige så nemt.

En overdækket carport eller garage vil også give dig den fordel, at du ikke skal skynde dig ind og ud af bilen, hvis det regner. Vi kender alle situationen, hvor vi kommer hjem med bilen fyldt med varer, og det står ned i stænger.

Man har næsten ikke lyst til at stå ud af bilen, fordi du ved, du skal skynde dig ud, åbne bagagerummet, tage det du kan bære, lukke garagerummet igen og spæne hen til hoveddøren.

Denne tur fortsætter du med, indtil du har fået tømt bagagerummet. Det er bare ikke sjovt i regnvejr. Med en carport eller garage slipper du får dette problem. Du kan give dig god tid med at komme ud af bilen, og støder din carport eller garage op til huset, behøver du ikke engang den lille løbetur fra bilen og til hoveddøren. Du kan roligt gå i ly for regnen.

Du vil nu have indset, at dig og din bil ikke kan undvære en carport eller garage med alle de fordele, der følger med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *