Gode nyheder til Apple-brugere

Inden for teknologi-verdenen skal man udvikle sig hele tiden for at være med blandt de store – og udvikle sig det gør Apple. Apple kommer hele tiden med nye produkter og andet godt, der gør brugeroplevelsen af deres produkter bedre og bedre. Nu er det nye, de lancerer, opdateringer til deres styresystem iOS.

Opdateringen hedder iOS 11.

iOS 11 indeholder en masse nye, smarte funktioner, som du vil få glæde af som bruger.

iOS 11 er kommet for at gøre dit liv lidt sjovere

Der sker en del nye ting, når du opdaterer til iOS 11. For eksempel er en vigtig brik i iOS opdateringerne af Apples digitale assistent, Siri.

Siri kommer nu til at kunne hjælpe dig med simultan oversættelse. Siri vil kunne oversætte ikke alene ord men også sætninger direkte. Det åbner op for, at man pludselig kan tale med en hel masse nye mennesker. Hvis du møder en fra for eksempel Holland eller Rusland, og du ikke kan snakke hollandsk eller russisk, og de heller ikke kan tale dit sprog, vil sproget ikke længere være en barriere, for Siri klarer ærterne. Siri oversætter, mens I står og taler, så I kan forstå hinanden.

Det er en ny verden, der åbner sig. Forestil dig, når du er på ferie: Tidligere var det altid svært, hvis man kom til et land med et fremmed sprog, for man kunne ikke forklare, hvad det var, man havde brug for hjælp til, men nu er det ikke længere et problem. Bare du har Siri med dig, er hjælpen ikke langt væk.

Når opdateringerne fra Apple kommer ud, vil dette være en mulighed – det kommer dog til at vare lidt tid, før det kan lade sig gøre med den danske Siri.

Det er bestemt noget at glæde sig til.

Som følge af opdateringerne bliver Siri også endnu bedre til at samarbejde med andre apps og til at kunne forstå, hvad brugeren gerne vil. For eksempel kan Siri lære, om du er til sport eller kultur-nyheder. Du bliver således opdateret på de ting, der interesserer dig.

Mange flere muligheder

De nye opdateringer indeholder også en masse andre muligheder, som udviklere af apps kan benytte sig af til at gøre deres produkt nyere, bedre og smartere – hvilket er godt for dig som bruger. Der bliver for eksempel bedre muligheder for at blande computer-funktioner og virkelighed på skærmen, hvilket blandt andet kan give noget fede spil-funktioner. Det er også vigtigt ift. sikkerhedsopdateringerne som denne nye udgave af det mobile styresystem indeholder – for at holde hackere på porten og undgå online misbrug af din data er det essentielt at du opdaterer hurtigst muligt. For at være 100% på den sikre side ift. malware og virus, bør du anskaffe dig et antivirusprogram til Mac ved siden af.

Apple lancerer også Apple Pay. Apple Pay er en betalingsform, som ejere af Apple-enheder kan bruge til overførsel af penge. Du kan bruge Apple Pay til at betale for alle former for produkter og i alle former for apps, så det er smart for dig, der har en eller flere Apple-enheder. Derudover er Apple Pay en sikker måde at betale på.

Sådan opdaterer du til iOS 11

Du kan opdatere til iOS trådløst, eller du kan hente opdateringen ved hjælp af iTunes. Det er således meget nemt for dig at opdatere din enhed og dermed få glæde af alle de nye funktioner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *