Hold tyvene væk fra boligen

At være offer for et indbrud eller røveri er en tragisk begivenhed, som ingen vil opleve. Vi ønsker alle, at vores base skal være et sikkert sted uden indbrud. Imidlertid kan indbrud anvendes på denne måde gentagne gange, og ud over at påføre pengetab er det en meget ubehagelig oplevelse og krænkelse af ens privatliv.

 

Heldigvis er der adskillige enkle trin, du kan tage for at beskytte dit hus og undgå at blive offer for indbrud. Her er et par strategier og taktikker for dem af jer, der ikke ønsker at bruge meget på at afskrække tyven, men alligevel ønsker effektiv handling.

 

Fastgør døren, og opbevar nøglen under måtten.
Selvom det kan synes indlysende at låse din dør, når du forlader huset, glemmer mange mennesker det. Mange mener, at der ikke sker noget på en solskinsdag, og at du let kan gå en tur med hunden uden at indse, at du har låst døren eller lukket et af de åbne vinduer i stuen. Desværre er dette ikke sandt. Indbrudstyven er hurtig og spilder ikke tid på at gøre et indbrud.

 

Tilsvarende bruger mange individer den luskede taktik til at skjule den ekstra nøgle bag dørmåtten eller i en gryde. Dette kan dog let opdages af tyve, som næsten helt sikkert vil udnytte det faktum, at du har forberedt nøglen til dem.

 

Skift låsen
Du kan hurtigt udskifte dine låse, og du kan ringe til døgnvagten hos JK Sikring, hvis du blandt andet lige er flyttet ind i en ny ejendom. Derudover kan du måske tro, at nogen, der ikke burde have en nøgle, har en, i hvilket tilfælde det er klogt at få låsen ændret. Det samme gælder, hvis du placerer en nøgle og mistanke om, at den kan være gået i de forkerte hænder. Et smart sted at starte, når det kommer til sikkerhed i hjemmet, er altid at sikre, at døre er lukket sikkert. Dette kan opnås ved blot at ringe til din lokale låsesmed i Herlev. Derudover skal du kontakte din låsesmed for at sikre, at din lås er tilstrækkelig sikker.

Integrer automatiseret belysning
Hvis der er en ting, der afskrækker røvere, er det tilstedeværelsen af ​​lys og musik. Det er således en glimrende idé at installere pærer, der automatisk tændes i en bestemt periode. Hvis du er væk om aftenen, tænder dine lys automatisk og giver tyven det indtryk, at nogen er hjemme. Det samme gælder for dit fjernsyn eller radio. Stemmerne i dette kan skabe en følelse af usikkerhed hos indbrudstyven, hvilket får tyven til at genoverveje tyveriet.

Overvej at skjule dine værdigenstande.
Dem, hvor røvere kan se ting udefra, er langt mere sårbare end huse, hvor aktiver er skjult. Som et resultat er røvere opmærksomme på, at det er muligt at stjæle værdifulde ting. Derfor skal du lade telefoner, iPads og værdigenstande være hjemme, hvis du skal være væk hjemmefra i længere tid. Det er en god ide at opbevare det på uventede steder, f.eks. I dit skab.

Leave a Reply

Your email address will not be published.