Inspiration tit at dekorere et lille badeværelse

lille badeværelse

Saml små badeværelse udsmykning idéer, og gør dig klar til at tilføje stil og appel til en lun badeværelse plads.

Hvis du ommøblere eller installere et badeværelse, vil du ønske at gennemse disse “små badeværelse” udsmykning idéer. Mens en plan for dit badeværelse ikke vil ændre baseret på, hvordan det er indrettet, kan du “udvide” rummet med nogle få strategiske udsmykning idéer, skabe et rum, der er elegant, attraktiv og effektiv.

Design til små badeværelser

Små badeværelser kan være et design og udsmykning udfordring, men med den rette kombination af inventar, overflader, farver, indretning og belysning, er det muligt at skabe illusionen af ​​et meget større rum. I de senere år har badeværelser begyndt at ekspandere betydeligt i størrelse – master badeværelser i nyere boliger kan være positivt paladsagtige anliggender, f.eks. Ældre boliger tendens til indslag langt mindre badeværelser overalt, og endnu nyere konstruktion ofte har halv bade, der kan drage fordel af de udsmykning tricks, der hjælper med at skabe en illusion af mere plads.

En af de første principper i lille badeværelse indretning er at overveje farve og lys. Generelt et badeværelse – eller nogen plads for den sags skyld – vil altid synes større, hvis det er lysere og lysere. Af denne grund, skal du sørge for at drage fuld fordel af enhver fysisk lys til rådighed i din lille badeværelse. Sørg for, at eventuelle gardiner eller nuancer er gennemskinnelige, og holde vindueskarme fri for elementer, der ville hindre sollyset i at komme ind i rummet. På samme måde, når du vælger maling farver eller en farve ordning for hele det rum, fokus på lettere, livligere nuancer.

Muligheder ved små rum

Dit valg af en samlet stilistisk tilgang til dit badeværelse kan også tjene til at udvide eller trække rummet. Selvom enhver stil kan arbejde i et lille rum, hvis det er minimal nok, traditionel, rustik eller land stilarter tendens til at have en mere pynt og udsmykning end nutidige og moderne stilarter, som generelt er mere elegant og strømlinet. Et godt eksempel på en pladsbesparende armatur, der fungerer godt i en mere opdateret design er en piedestal vask. Denne effektive plads pauseskærm kan arbejde godt med en enkel, ligefrem stil.

badeværelse

Belysning kan gå langt i retning af at skabe udseendet af mere plads i et lille badeværelse. Opgave og dekorativ belysning kan være strategisk indsat til at åbne op på badeværelset, med vask og bruser områder belyst specifikt med arbejdslamper, og plads igen og nedenfor frysere dekorativt belyst til at skabe højde og dybde i rummet.

Få looket

En anden måde at tilføje højde og dybde er med dine valg for overfladevand mønstre. For vægge, overveje beadboard eller tapet med lodrette striber for at tilføje en følelse af højde til hele rummet. Trægulve eller flise skal køre længden af ​​plads til at gøre det synes længere, og tilework på vægge bør være vinkelret på gulvet, for at skabe yderligere dybde i rummet. Endelig, for væg tilework, overveje at tilføje ubrudte, løbende vandret linje design; disse vil tjene til at skabe illusionen af ​​et rum, der holder vil overalt du se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *