Kombiner sofaen og sengen

Sovesofaer har været kendt i mange år. Det er da også et ret genialt pladsoptimerende kombi-møbel. I dag er en sovesofa ikke nødvendigvis en seng af dårlig kvalitet. Den kan sagtens være på højde med en god seng, når det kommer til kvaliteten.

Vælg for eksempel en sovesofa med chaiselong. Så får du både en god sofa og en god dobbeltseng.

To gode møbler i ét

Hvis du vælger et kombi-møbel i en god kvalitet, så får du både en god sofa og en god dobbeltseng. Hvis det er en sovesofa med chaiselong, så får du en god stabilitet i begge udgaver af møblet.

Du får også både en god siddekomfort i sofaen og en god liggekomfort i sengen. Det er den smarte og den pladsbesparende løsning.

En sovesofa sparer på pladsen

Hvis du bor småt, eller bare nedprioriterer et soveværelse, så er det helt genialt med en sovesofa. En seng optager meget plads, og ofte står soveværelset tomt hele dagen. Måske kan du bruge pladsen til noget andet.

Skal du have plads til et eller flere børn, så kan det også være fint, hvis du sover i stuen. I nogle modeller af sovesofaer er der oven i købet god plads til opbevaring under chaiselongen eller sæderne. Her kan du passende lægge dyner og puder. Så er de godt af vejen i løbet af dagen.

Den praktiske gæsteseng

Har du af og til overnattende gæster, så kan du bruge sovesofaen som gæsteseng. Hvis det ikke sker så tit, så er det måske lidt luksus at have et helt værelse afsat til det formål. Bruger du sovesofaen som gæsteseng, så kan du dels tilbyde din gæst en virkelig god seng at sove i, og dels kan du spare et gæsteværelse.

Læs mere om, hvorfor en sovesofa med chaiselong er den gode løsning her på Bha.dk. det er der mange gode argumenter for.

Når hele familien skal se film

Kender du det med, at hele familien sidder sammen foran fjernsynet og ser film? Det er bare top hyggeligt. Hvis I slår sovesofaen ud, når I skal se en god film sammen, så kan I også hente dynerne og så gøre det en tand hyggeligere.

Det er den ultimative familie-filmhygge, når det foregår i den udslåede sovesofa. Det kan det såmænd også godt være, hvis I bare er to. En sovesofa er derfor både et praktisk og et hyggeligt møbel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *