Opgrader stuen med lækre nye møbler

Ethvert rum i huset har engang imellem behov for at blive opgraderet en smule. Det kan være fordi møblerne er blevet gamle og slidte, fordi det ikke er moderne mere eller blot fordi, man er begyndt at blive træt af det og synes, at det trænger til forandring.

Stuen er sammen med køkkenet det vigtigste rum i huset, fordi det er her, alle husets beboere samles, og fordi det er det rum, som ens gæster ser mest af. Mange går derfor forståeligt nok meget op i deres stues udseende og dens funktionalitet.

Den vigtigste del af stuen er nok det område, hvor sofaen står. Det er her, man samles om fjernsynet eller for at snakke, både med familien og med gæster. Sofaen er vigtig at have styr på, fordi meget af stuens udseende afhænger af, hvordan sofaen ser ud.

En sofa er et meget dominerende møbel, og samtidig med, at den selvfølgelig skal være komfortabel, fordi man bruger en del tid på at sidde i den, skal den også passe til resten af stuen. Tænk over størrelsen på sofaen, så der er masser af plads til at sidde i den, og så man ikke sidder for klemt, hvis der er mere end én eller to personer, der skal sidde der. Farven er også vigtig, og for at få stuen til at se ud som om der er en rød tråd igennem indretningen, så vælg en farve, der ikke er alt for voldsom, og som passer til resten af møblerne i stuen.

Et sofabord er også en vigtig del af stuen, fordi det er med til at gennemføre stuens look. Der findes rigtig mange løsninger på sofaborde, og ved at klikke her kan du få en masse inspiration til, hvordan dit næste sofabord skal se ud.

En ekstra tilføjelse, som enhver stue vil få gavn af, er pynt på væggene. Det kan være i form af kunst eller billeder, eller hylder hvor man kan placere planter, bøger og andre ejendele, så der også kommer lidt farve ind i stuen. Farver er vigtige at få ind i hjemmets indretning, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan man vil få farverne med i indretningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *