Sådan skaber du julestemning i din lejlighed

Det er blevet december og det betyder at hjerternes fest er begyndt. Der skal skabes julestemning og hygge i de små lejligheder, så der bliver lidt varmere i denne kolde tid.

 

Det er dog ikke alle, der er lige gode til at få skabt denne vidunderlige julestemning i deres ellers fine lejligheder, men med lidt hjælp, når du også frem til noget fint julepyntning hjemme hos dig.

 

Lav juledekorationer

 

Stearinlys kan virkelig sætte stemningen for de varme og hyggelige vinterdage. At tænde et stearinlys eller en gruppe stearinlys i en eller anden ferieindretning kan virkelig bringe disse juledekorationsideer til det næste niveau.

 

Så lav nogle flotte og kreative juledekorationer, hvori dine stearinlys kan stå. Det er især kalenderlyset, samt adventslysene som sagtens kan være en del af en juledekoration.

 

Sæt dem dekorationerne i dit vindue i lejligheden, så andre på gaden også kan nyde synet af dem. Dette vil komplimentere gadebilledet og skabe en fin julestemning, som bringes videre fra nabo til nabo. Find en flot lejebolig i København, hvis du mangler nogle søde naboer at sprede juleglæde til.

 

Sæt gang i noget julebag

 

Vaniljekranse, klejner og peberkager er alt sammen noget de fleste holder af. Det er noget om hele familien kan samles om og som spreder den skønneste duft i hele lejligheden. Desuden er det skønt at have nogle småkager liggende i en kagedåse, som der kan tages af gennem hele december måned.

 

Vaniljekranse kan også hænges op med et lille silkebånd, og dekorere både juletræ og andre steder i lejligheden.

 

Det kræver selvfølgelig et rummeligt og funktionelt køkken at kunne bage nogle gode julesmåkager i fælleskab med familien. Hvis dette ikke er tilfældet hjemme hos dig, så læs mere på https://www.skbolig.dk/ og find ud af, hvordan du både får plads til alle familiemedlemmer, samtidig med at der er en god julestemning i din lejlighed.

 

Sæt et juletræ op

Dette er den nemmeste og hurtigste måde, at tilføje noget hurtigt julestemning til dit hjem. Uanset hvilket træ det er, så giver den gamle tradition om et juletræ i stuen, utrolig meget julestemning.

 

Derfor kan det altså lige så vel være et træ der er stort, lille, sølv, guld, lavet af papir eller bare en lille rosmarinplante med en lyskæde. Du kan selv dekorere træet med en masse forskelligt hjemmelavet pynt og en lyskæde, som bidrager til den hyggelige julestemning.

 

Hæng en julekrans op

Julekransen hængende på din hoveddør er det første som din gæster møder, når de skal hjem til dig. Den giver et super fint udtryk til din dør og bringer julestemningen videre til både gæster og naboer.

 

Du kan selv lave din julekrans af gran og ståltråd, eller du kan købe en færdiglavet krans, som du kan dekorere som du vil. Kransen kan både dekoreres med bånd og sløjfer, samt julekugler og hjerter. Dette er en af de hyggeopgaver, som du kan hygge dig med, og hvor man nemt kan se, hvilken indsats du har gjort.

Leave a Reply

Your email address will not be published.