Sådan undgår du skader på dit indbo under flytningen

Når man har en bolig kan man meget hurtigt komme til at få en hel række forskellige skader på ens indbo under en flytning.

Og det er selvfølgelig rigtig træls at ens ting bliver ødelagt eller beskadiget. Det kan endda gå hen og blive dyrt, hvis tingene er blevet så beskadigede at de skal erstattes.

For at undgå skader på dit indbo under flytningen er der en række forskellige ting du kan gøre i stedet for. Læs mere her.

Hyr flyttefolk

Hvis du skal til at i gang med en større flytning, så er det en god idé at sørge for nogle gode pålidelige flyttefolk. Det kan ofte sagtens betale sig rent økonomisk og er også meget rarere for dig, fordi du dermed ikke selv skal sørge for at slæbe rundt på tunge møbler.

Få et tilbud på din flytning og begræns dine udgifter. Det behøver slet ikke at være dyrt at finde gode flyttefolk, så længe du er villig til at lede lidt efter nogle gode nogle af slagsen.

Husk gerne at kigge et par anmeldelser igennem for at se hvilke flyttefolk i nærheden der har de mest tilfredse kunder.

Pak tingene godt ind

Hvis du alligevel gerne selv vil stå for flytningen – eller i hvert fald noget af den – så er det en rigtig god idé at kigge lidt på hvordan tingene bliver pakket ned. Det er i det hele taget en god idé at bekymre sig lidt om dette uanset om I så benytter flyttefolk eller ej.

Sørg for at du pakker alle skrøbelige ting, som nemt kan gå hen og gå i stykker eller få skader, godt ned. Pak dem eventuelt ind i noget tykt stof, som for eksempel dit tøj, gamle viskestykker eller lignende.

Avispapir kan også bruges ind imellem tallerkener og glas for at sørge for, at de går og gnider mod hinanden under turen over til deres nye destination.

Kør forsigtigt

Hvis du transportere nogle af dine ting i din egen bil under flytningen, så er det måske ikke det tidspunkt du skal begynde at køre vildt og tage store sving.

Tænk derimod lidt over hvad der er du kører rundt med og sørg for at tage det stille og roligt hen til dit bestemmelsessted. Der er ingen grund til at haste af sted. Forhåbentlig er der ikke andet du skal den dag end at flytte, så du kan tage dig god tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *