Sådan vælger I den bedste ejendomsservice til boligforeningen

Har I brug for en ny ejendomsservice, eller skal I til at vælge et firma for første gang, er I sikkert interesserede i at finde det bedste. Men hvordan gør I lige det? Det gør I blandt andet ved ikke udelukkende at have fokus på pris, at vælge et firma med gode samarbejdsaftaler og et, der kommer og udfører løbende tjek hos jer.

Ejendomsservice er vigtigt for, at jeres boligforening kan fungere ordentlig. Med servicen får I blandt andet vasket trapper i opgangen, der bliver ryddet op i gården, og I har nogle at henvende jer til, hvis der er problemer med jeres boliger.

Har I bestemt jer for, at I vil skifte ejendomsservicefirma? Eller skal I til at vælge et firma for første gang? Så er I helt sikkert på udkig efter det firma, der kan give jer den bedste service. Men hvordan finder I lige frem til det? Det giver vi jer nogle bud på her.

Hav fokus på kvaliteten frem for prisen

Når I gerne vil finde et firma, der kan levere en god ejendomsservice, er det først og fremmest vigtigt, at I har fokus på netop kvaliteten og ikke prisen.

Der er mange firmaer, der tilbyder for eksempel gårdmandsservice, vicevært, trappevask og lignende, der er meget slemme til at dumpe prisen. Når du leder efter det billigste firma, er det selvfølgelig dem, du ender med at gå med. Men det er sjældent dem, der kan levere den bedste kvalitet.

Et af de firmaer, der for mange år siden har gjort op med prisdumping, og som nu har fokus på den gode kvalitet, er Glad Ejendomsservice. De mener netop ikke, at du kan få den samme kvalitet for færre penge, men de vil gerne give jeres boligforening en høj kvalitet, når I betaler for den. Læs mere om dem her.

Vælg et firma med gode samarbejdspartnere

Et ejendomsservicefirma, der har en god kvalitet, vil typisk være nogle, der har gode samarbejdspartnere. Et firma kan ikke være eksperter på alle områder, derfor er det vigtigt, at de samarbejder med nogle, der er dygtige, og som kan hjælpe dem på de områder, som de ikke selv kan klare.

Hos Glad Ejendomsservice samarbejder de med flere VVS-firmaer. Det er med til at gøre, at de ved, hvem de skal ringe til, hvis der er problemer med vandrør og lignende.

Sørg for, at løbende tjek er en del af jeres service

Når I underskriver en aftale med et ejendomsservicefirma, bør I altid sørge for, at løbende tjek er en del af jeres serviceaftale. Dermed kan I være sikre på, at problemerne bliver taget i opløbet. Det kan spare jer for rigtig mange penge i boligforeningen.

Et eksempel på det er, at I som kunder hos Glad Ejendomsservice får et månedligt tjek af ejendommens anlæg af en professionel VVS’er. De mener ikke, at det er nok, at en medarbejder har taget et varmemesterkursus på et par dage. De vil kunne tilbyde deres kunder den absolut bedste service.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *