Start sommeren med stil

Foråret frisker forhåbentligt danskerne op igen. Når virus og nedlukning først er fortid, kan vi begynde at glæde os til en varm sommer, der stadig kan byde på lidt af hvert. Men mødet med mennesker udendørs kræver også en vis etikette. Det nytter ikke meget, hvis man ligner en huleboer, når først forsamlingsfriheden atter findes. Man må optræde med en vis stil. Og den stil finder man sjældent ude, men ofte i sit tøjskab. Derfor følger her et par råd til, hvordan du er klar til en udendørs sommer, med mennesker du ikke har kunne se i foråret.

Sørg for et friskt humør

En længere periode med karantæne, hvad end den er frivillig eller tvungen, sætter unægteligt sit præg på et menneske. Det er derfor af yderste nødvendighed, at man hurtigst muligt prøver at komme tilbage i sit aktive, friske livssyn igen. At hele verden nu er lukket ned, betyder blot at der findes en hel verden at åbne op igen. Smil er lig stil, og smil smitter. Gå ud med et smil, der viser dine/jeres omgivelser, at der stadig er grund til at gøre det samme.

Find det rigtige tøj

Moden skifter fra dag til dag, uge til uge og år til år. Indimellem går den igen, men ofte kan det være en fordel at følge lidt med, hvis man gerne vil være lidt lækker at kigge på. Med den evige regn og de høje temperaturer, der efterhånden kendetegner en dansk sommer, er det nødvendigt med tøj, der både er praktisk, men også pænt. Afhængigt af situationen bør man overveje, om knæbukser eller shorts kan gøre det. Det online tøjmarked er i dag pakket godt ind i alskens lækkerier, når det kommer til skinnebensløse bukser, der giver luft og farve til de lækre lægge.

Tjek derfor gerne efter, om du eller manden mangler lidt lækkert bentøj, der ikke dækker det hele.
Når understellet er kommet i orden, er det på tide at kigge på selve kroppen. Stil kræver ofte en fast ramme, hvor kroppen passer til. Dette finder man bedst i en skjorte, der sætter figur på det legeme, vi alle ønsker at lufte lidt mere. Og så er det selvfølgelig allerbedst, hvis det kan klares for et overskueligt beløb.  Hvis stilede skjorter er en mangel hos jer, så find herreskjorter til manden her, hvor du samtidigt kan spare op til 25% på mange af deres flotte vare.

Lav de rigtige ting

Nok en af verdens nemmeste sætninger at skrive, men også en af de vigtigste at efterleve. Hvad der er det rigtige for dig/jer er ikke nødvendigvis til at sige. Men verden står åben nu, og tiden med adskillelse vil også give mulighed for at genopfinde nogle af de ting, vi normalt har lavet ude. Om man fejrer sin sommer med en picnic, besøg hos venner, en festival, eller blot plejer sin krop derhjemme sammen med kæresten, så er er det vigtigste blot, at man ikke spilder tiden med noget, man ikke har lyst til. Så længe man er sin egen stil tro, så går man sjældent helt galt i byen.

Sommeren er snart over os. I takt med at landet forhåbentligt lukker sig selv op igen, vil det være en absolut fordel, hvis sommeren også kunne være den tid, hvor man igen kan vise verden, hvad man er lavet af. Uanset om man er til lækker mad, lækkert kluns eller lækre oplevelser, så lad for guds skyld denne sommer være sommeren, hvor ord bliver til handling, og hvor gode minder bliver skabt. Med venner, med kæresten, eller blot med dig selv. Bare det er med stil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *