Tips til de trælse ting i boliglivet

boliglivet

Der er bare de der typisk ting i boliglivet, som vi alle kender, og helst vil være fri for. Det er alle de små ting som f.eks. ukrudt i haven, stoppede håndvaske og et overflåd af vasketøj. Det er selvfølgelig umuligt, at få alle problemerne til at forsvinde, men der er måder at gøre det lettere og mindske bl.a. irritationen ved de helt små ting.

Vær forberedt på problemet

Mange boligejere går i chok og ved ikke hvad de skal stille op når de lidt større problemer melder sig i hverdagen. Hvis strømmen pludselig går, så maden ikke kan holde sig i køleskabet og vasketøjet hober sig op, hvis det føles som om haven har fået sit eget liv og ikke er til at få styr på, eller hvis vandet har hobet sig på i toilettet eller løbet ud af rørene så en vandskade begynder at træde frem. Dette er situationer hvor mange ikke ved hvad de skal stille op. Et godt tip til dette er at være forberedt, og have undersøgt det førhen, så du bare har en lille ide om hvad der skal til og hvem du kan kontakte når ulykken er sket.

Tænk fremad

Det er selvfølgelig naturligt at tænke på fremtiden, især når du er boligejer. Men det er ikke nok kun at tænke på hvad der skal købes ind i løbet af ugen, eller hvordan man kan gøre sig fortjent til en lønforhøjelse. Man skal også tænke på nogle af de trælse ting, som hvornår det f.eks. er tid til at lægge lån om, skifte bolig eller bil. Her kan man også arbejde med en løsningorienteret tankegang, der både er praktisk, let og sparer på den pressede økonomi. F.eks. er det godt at tænke på skrotbiler, når du skal af med din bil så du for noget igen for at afleverer din bil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *