Tips til at indrette hjemmet mere personligt

 

Når man lige er flyttet ind i et hjem, med massere af nøgne vægge, kan det være svært at få indrettet det hjem mere personligt, da det kan være uoverskueligt at vide, hvor man skal starte henne. Dog er der her nogle tips man kan følge, som kan ende ud i et personligt og hyggeligt hjem.

Billeder

Det første punkt, er at indrette ens hjem med billeder. Det kan være billeder fra forskellige oplevelser, som fx koncerter, rejser, osv., eller billeder af familiemedlemmer, en selv og ens venner eller det helt tredje. Men ved bare at have nogle billeder rundt omkring i huset, gør det meget mere personligt, da hvert enkelt billede har en historie at fortælle. Her kan man også vælge at være lidt mere kreativ og indrette billederne efter fx et hjerte, eller noget andet man lige synes er pænt. Så hvis man nu har et kedeligt hjørne i huset, kan man overveje at dekorere det med nogle fine billeder.

Genstande fra hele verden

En anden personlig ting man kan indrette sit hjem med, er at indrette det med forskellige genstande fra de lande, man har været i. Så hvis man nu har en masse souvenirs, møbler, smykker eller noget i den dur, fra forskellige lande, man kan overveje at tage dem i brug, da det giver hjemmet en helt anden charme. Disse forskellige figurer kan man sætte rundt omkring i huset, så man hele tiden bliver mindet om fantastiske oplevelser, som ens gæster også kan høre om, når de er på besøg. Og hvis man nu ikke førhen har købt så mane souvenirs, kan man begynde at fokusere på at købe ting til hjemmet, når man er i udlandet, hvis det nu er det man er interesseret i. Det kan også være ting man bruger i hverdagen som fx et tæppe, en suppeske eller et stearinlys.

Udtryk dig selv

For at få et personligt hjem, er det også en god ide at fokusere på at udtrykke sig selv, gennem ens indretning. Det kan være at man fx er meget interesseret i fodbold, eller en anden sport, som man så kan udtrykke i hjemmet. Det kan man gøre ved måske at have nogle plakater oppe, nogle citater, nogle aviser eller noget andet, som viser, hvad man interesserer sig for.

Det med at udtrykke sig selv, kan også være ved at udtrykke hvad man har beskæftiget sig med førhen. Fx hvis man har gået på en højskole i udlandet, kan man også sætte nogle ting frem, som minder en om den tid man havde på denne højskole. Og hvis det nu har været en højskole i udlandet, kan man også koble det sammen med det punkt, om at have genstande fra hele verdenen.

Vær kreativ

Udover alle de genstande man har i forvejen, eller køber sig frem til, kan det også være en god ide at være kreativ. Her kan man altså selv bygge sig frem til noget, som man kan sætte frem i huset. Det kan både være en dekoration, eller noget man kan bruge i hverdagen. Og hvis man nu ikke er så god til at bygge, kan man fx strikke sig frem til noget man kan have fremme, eller male et maleri som man kan hænge op. Uanset hvad man vælger at begive sig med, kan det i hvert fald være en god ide for at få et mere personligt hjem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *