Værtindegave idéer

Kan du også nikke genkendende til problematikken, at når du skal på besøg, så er det svært at finde på den helt perfekte værtindegave til værten eller værtsparret? Når man besøger familie eller venner for at være gæst i deres bolig, så har mange en tradition for, at man tager en lille ting med sig, som man kan sige “tak” med.

Dette skyldes naturligvis, at man gerne vil give en lille gave for, at værten/værtsparret åbner hjemmet for gæster udefra og har stået for at lave god mad, men også fordi at indkøb til en god middag bestemt ikke er nogen billig fornøjelse.

Derudover kan det fungere som en icebreaker og være en skøn måde at begynde en hyggelig eller festlig aften på, ved at gøre værten eller værtsparret glade med en værtindegave.

Her har vi gjort forarbejdet for dig, og er fundet frem til tre gode idéer til værtindegaven, som du kan lade dig inspirere af.

Blomster til værtinden

Blomster er naturligvis klassikeren. Blomster er en fantastisk og skøn måde, hvorpå man kan bringe glæde, og derfor er blomster blevet en klassiker når man taler om en værtindegave.

Hvis du allerede kender personen godt, som du skal besøge og give en værtindegave, så kan det være at du allerede ved hvilke blomster, som personen godt kan lide, og som vil matche den bolig som værterne bor i? Skal det eksempelvis være en buket i overvejende røde, gule, violette eller måske blandede farver?

Disse tanker og idéer kan du give videre til din lokale blomsterforhandler, eller du kan finde en blomsterhandler online, hvor du kan vælge mellem udvalget på hjemmesiden.

Bor du eksempelvis i København kan du fra dag til dag få tilsendt blomster via Amager Blomster’s netbutik– alle årets 365 dage. Så hvis du skal besøge venner eller familie i forbindelse med højtider, så er det ingen hindring. Du kan også tage ned i den lokale fysiske blomsterbutik på Amager og vælge din buket.

Blomster er både med til at bringe glæde og vække lykke blandt de fleste mennesker.

Værtindegave vin

En anden klassiker når man taler om værtindegaver er naturligvis også en god flaske vin (og som man måske også kan nyde til middagen). Når man taler om en vingave, så er det naturligvis vigtigt, at man tager højde for om værten eller værtsparret er til hvidvin, rosé eller rødvin. Du kan bl.a. her finde et stort udvalg af vin, som du kan give i værtindegave.

Værtinden med den søde tand

Chokolade eller en mindre kurv er ofte også et stort hit, når man taler om værtindegaver. Og hvis du på forhånd ved at værten eller værtinden har en sød tand – jamen hvorfor så ikke købe en god æske chokolade eller en kurv med søde sager?

Man kan kombinere en værtindekurv på mange forskellige måder. Hvis du vil gå lidt mere all-in kan du jo fylde en kurv med alverdens sager. Eksempelvis blomster, vin og søde sager. Det er selvfølgelig også muligt, at komme eksempelvis magasiner, chips eller specialøl i en sådan værtindekurv. Det er faktisk kun fantasien som sætter grænserne. Eller du kan holde det simpelt; eksempelvis med en enkelt flaske god vin, en flot buket blomster eller en gave med søde sager. Om det skal være det ene eller det andet afhænger selvfølgelig fuldstændig af anledning og prisniveau for de enkelte gaver, som du køber. Ønsker du eksempelvis at købe dyr vin, vil det ofte være for meget at give andre ting oven i.

Men inden du overvældes af de mange valgmuligheder, så husk, at uanset hvilken værtindegave du vælger, så er det i sidste ende tanken, der tæller.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *